Transporti Publik në Tiranë

I JAPIM JETË NJË MODELI I CILI PËRFSHIN ÇDO QYTETAR NË IDENTIFIKIMIN DHE PËRMIRËSIMIN E PROBLEMEVE TE TRANSPORTIT PUBLIK

të Fundit

Higjena në autobus
Sa te vëmendshëm janë drejtuesit e transportit publik për higjenën dhe masat anti-covid?
Zbulo më shumë
VONESAT Në STACION
SHPESHHERE DETYROHEMI Të PRESIM AUTOBUZIN Në STACION PëR NJë KOHë Të GJATë
Zbulo më shumë
Previous
Next

Informim

Publikime të ndryshëm