SIGURIA E TRANSPORTIT PUBLIK NË TIRANË

ÇFARË PO NDODH ME SIGURINË NË TRANSPORTIN PUBLIK NË TIRANË ???

Qendra “ALTERUM” në kuadër të projetktit “Transporti publik në Tiranë. Rëndësia e përfshirjes së qytetarëve në vendimmarrje”, ka bërë disa herë thirrje për respektimin e rregullave të qarkullimit rrugor nga ana drejtuesve të mjeteve, por gjithashtu edhe për infrastrukturën jashtë çdo standarti dhe kushteve teknike të mjeteve dhe të stacioneve. Nëse shihni shkelje të rregullave të qarkullimit rrugor, jeni dëshmitar apo i dëmtuar gjatë udhëtimit me transportin publik, denonco në www.busandthecity.al, me qëllim orientimin dhe këshillimin për të ndjekur hapat administrativ dhe ligjor për të mbrojtur të drejtat si pasagjer dhe përdorues i transportit publik.

fotot nga web: : top-chanel.tv/shqiptarja.com)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë publikime